Wij bieden
Een uitdagende baan waarin jij als Hoofdwerktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daar bij komt kijken. Ben jij de Hoofdwerktuigkundige die wij zoeken?

Jouw nieuwe werk
Als Hoofdwerktuigkundige handhaaf je de actuele (nucleaire) veiligheid van onze centrale en werk je mee aan een economische bedrijfsvoering. Vanuit de regelzaal bedien je op de meest veilige en efficiënte wijze de kerncentrale; je bewaakt en controleert technische systemen en verricht beproevingen aan de installaties. Je bent besluitvaardig, stressbestendig en je kan goed leiding geven. Een psychologische test is onderdeel van de selectieprocedure en om je goed op je werk voor te bereiden word je intern opgeleid. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.

Wij vragen 

  • Een afgeronde technische opleiding HBO-energietechniek, HBO- AOT, REWIC B of C, Scheepswerktuigkundige B of C of gelijkwaardig.
  • Relevante ervaring in het bedienen van conventionele en/of nucleaire systemen van het elektriciteitsopwekkingproces is een pré.

Contact Info
Voor meer informatie bel je met Marco Muilenburg (Adjunctie Manager Productie), 0113-356660 of Josanne van der Hart (Adviseur P&O), 0113-356160.

Solliciteer direct middels een motivatiebrief en CV.

 

Meer over Hoofdwerktuigkundige voor onze kerncentrale (HBO)