Wij bieden
Een veelzijdige functie als Inkoper en zijn hiervoor op zoek naar een kandidaat met groeipotentie en een brede interesse voor de aandachtsgebieden binnen een afdeling Inkoop. Je verzorgt voor de organisatie op een zo efficiënt mogelijke manier de inkoopbehoeftes, en eventueel verkoopbehoeftes. Ben jij de Inkoper die wij zoeken?

Jouw nieuwe werk
Als Inkoper zorg je voor het tijdig omzetten van de Verzoeken Tot Verwerving (VTV’s) in correcte inkooporders. Contracten ten behoeve van goederen en diensten zijn up-to-date en van het gewenste niveau.
Je bent actief als voorbereider door doen van marktonderzoek, optimaliseert contracten en en evalueert de prestaties van leveranciers. In deze rol denk je proactief mee in het verder verbeteren en efficiënter inrichten van de inkoopprocessen.
Indien van toepassing verricht je ook verkoopwerkzaamheden door het bepalen van de verkoopstrategie, selecteren van afnemers, uitwerken van aanbiedingen en het voeren van onderhandelingen.
Onze nieuwe Inkoper gaat resultaatgericht te werk, adviseert op een zorgvuldige manier en is vanzelfsprekend kostenbewust.

Wij vragen

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding - niveau 4, op financieel economisch gebied (bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar).
  • Minimaal een afgeronde opleiding NEVI-I, voorkeur voor NEVI-II (of vergelijkbaar)
  • Affiniteit met techniek
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een inkoopafdeling bij een soortgelijke organisatie.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met Office Software en inkoopsystemen.

Meer informatie
Voor meer informatie bel je met Jos Weststrate (Manager Inkoop en Logistiek), tel. 0113 - 356149. Jouw uitgebreide reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.

Solliciteer direct middels een uitgebreide  motivatie en CV.