Wij bieden

Een uitdagende functie van 0,6 tot 1,0 fte waarin je zorgt dat EPZ altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving en je de organisatie adviseert en helpt hieraan te voldoen. Ben jij de Manager Legal & Regulatory Affairs die wij zoeken? 

Jouw nieuwe werk

Als manager Legal & Regulatory Affairs adviseer je over en bereid je de positionering en standpuntbepaling van EPZ voor in relatie tot ontwikkelingen in wet- en regelgeving en beleidsvorming bij overheidsinstanties. Je vertaalt deze ontwikkelingen naar de gevolgen voor EPZ en zet acties in gang om hier op in te spelen en aan te gaan voldoen. Je onderhoudt hiervoor en coördineert de contacten met diverse instellingen/overheidsorganisaties. Je geeft leiding aan de bedrijfsjurist EPZ. Tot slot stuur je ook mogelijke beroepszaken/geschillen aan. Verder ben je lid van het MT EPZ. Je bent iemand die actief samenwerkt, betrokkenheid toont en zorgvuldig adviseert. Effectief analyseren, oordeel vormen en doelgericht onderhandelen zijn onmisbaar om deze functie tot een succes te kunnen maken. Tot slot zijn ook je kwaliteiten als leidinggevende belangrijk gezien je positie in de organisatie.

Wij vragen

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht of vergelijkbaar.
  • Minimaal 10 jaar werkervaring waarvan 5 jaar in een soortgelijke functie.
  • Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.
  • Voor deze functie geldt dat aan een veiligheidsonderzoek (AIVD-screening) moet worden deelgenomen en een Verklaring van geen bezwaar moet worden verkregen.

Contact Info
Voor meer informatie bel je met Carlo Wolters, Directeur EPZ, Tel 0113-356300 of Rick Lindhout, HR Manager, Tel 0113-356517.

Solliciteer direct middels een motivatiebrief en CV.