Wij bieden

Een uitdagende functie als Stafingenieur Engineering (afdeling Techniek) waarin jij aan de slag gaat met de bedrijfsduurverlenging van onze kerncentrale tot 2034. Als Stafingenieur help je de organisatie met het aantonen van de integriteit van de veiligheidsrelevante onderdelen van de installatie. De vakgebieden mechanica en materiaalkunde hebben jouw speciale interesse.
Ben jij de Stafingenieur die wij zoeken?

Jouw nieuwe werk

Als Stafingenieur Engineering draag je bij aan het in optimale conditie houden van onze kerncentrale. Je ontwikkelt daarvoor beleid en voert onderzoeken en studies uit. Je beschikt over relevante kennis en kunde met betrekking tot materialen en structurele analyses zoals sterkteleer, breukmechanica en levensduurberekeningen. Verder werk je mee aan complexe en globaal geformuleerde projecten op het gebied van verouderingsbeheersing. Je bent vaardig in het rapporteren en ervan doordrongen dat alle wijzigingen in systemen van de kerncentrale goed gedocumenteerd moeten worden. Door je brede oriëntatie en je affiniteit met de procestechniek kijk je verder dan je eigen vakdiscipline. De multidisciplinaire omgeving van de kerncentrale daagt je uit en zorgt voor een ruime afwisseling van je werkzaamheden.

Wij vragen

  • Een afgeronde technisch academische opleiding Werktuigbouwkunde / Materiaalkunde / Aerospace Engineering of vergelijkbaar.
  • Kennis en vaardigheden op het gebied van structurele analyses (o.a. sterkteleer, breukmechanica, vermoeiing en levensduurberekeningen).
  • Kennis van degradatiemechanismen (corrosie, vermoeiing).
  • Kennis van materialen (vooral staalsoorten).
  • Je bent gericht op samenwerken en je hebt uitstekende adviesvaardigheden.

Contact Info
Meer informatie kun je krijgen bij André de Jong, Chef Engineering Nuclear Operations. Telefonisch bereikbaar onder nummer 0113-356687.

Solliciteer direct middels motivatiebrief en CV.