Wij bieden
een veelzijdige baan als Stralingscontroleur waarin je een bijdrage levert aan de nucleaire en conventionele veiligheid van je collega’s in het gecontroleerd gebied. Om je goed op je werk voor te bereiden volg je de interne opleidingen op het gebied van nucleaire systemen, bedrijfsprocessen en methoden van onderhoud.

Ben jij de Stralingscontroleur die wij zoeken? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden stel je zelf samen.
De functie wordt gewaardeerd in de EPZ-klasse 7. Het bruto salaris varieert tussen € 2.365,- en € 3.171,- afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Jouw nieuwe werk
Als Stralingscontroleur draag je bij aan een goede stralingshygiëne en voorkom je radioactieve besmettingen. Je begeleidt de werkzaamheden in het gecontroleerd gebied en zorgt zowel voor de nucleaire als voor de conventionele veiligheid van je collega’s. Je voert testen en metingen uit. Je beheert zowel de beschermende kleding als de beschermingsmiddelen en –apparatuur. Ook bedien je het dosimetrie-systeem en je verwerkt de gegevens. Je controleert op naleving van de gedragsregels, je hebt een kritische houding en spreekt collega’s aan op ongewenst gedrag. Tijdens de Splijtstofwisselperiode verzorg je samen met de Stralingsdeskundige de operationele leiding over een groep externe medewerkers. Transporten van radioactief afval worden door jou begeleid.

Wij vragen

  • Afgeronde technische MBO-(niveau 4) opleiding.
  • Stralingsdeskundigheid niveau 4B.
  • Kennis van voorschriften en richtlijnen op het gebied van stralingsbescherming.
  • Kennis van en ervaring met stralingsmeetapparatuur en meetmethoden.
  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring.
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal.

Nadere informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees Lous, Chef Stralings-bescherming, telefonisch bereikbaar onder nummer 0113-356725.

Solliciteer direct middels een motivatiebrief en een CV