Denk jij wel eens na over verandering van functie, werkgever of zelfs branche? Spreekt de energiewereld je aan? EPZ is een veelzijdige werkgever die zowel jonge potentiële schoolverlaters als mensen met ervaring op waarde weet te schatten. Heb je een achtergrond in de Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Chemie, Elektrotechniek en Natuurkunde dan zijn er binnen ons bedrijf volop kansen voor MBO-ers, HBO-ers en WO-ers. Daarnaast zoeken we regelmatig collega's voor onze niet-technische functies.

Kiezen voor een toekomst

Bij ons kies je voor toekomst. Onze kerncentrale blijft open tot 2034 en het werk gaat ook daarna nog door. Wij starten na 2034 een technisch interessant project: de volledige ontmanteling van de kerncentrale tot er een groene weide over blijft.

Hoogwaardige techniek
Je kunt bij ons je hart ophalen aan techniek. Aan een elektriciteitscentrale is alles groot. Niet alleen de installaties zelf, maar ook de getallen die er bijhoren. De MegaWatts, tonnen en picajoules zijn niet van de lucht. Dat is leuk voor werktuigkundigen, elektromonteurs, maar ook voor ingenieurs. Dus hou je van techniek en heb je een gezonde kijk op bedrijfsvoering? Heb je gevoel voor getallen en ben je resultaatgericht? Is veilig werken je tweede natuur en ben je maatschappelijk bewust? Neem dan eens een blik in de bol via de virtuele tour of bekijk direct onze actuele vacatures.