Wij bieden:
Een uitvoerende functie in dagdienst binnen de afdeling Voorbereiding (KPV) waarin je ervoor zorgt dat de installaties van de kerncentrale en op het terrein van de kerncentrale in goede staat blijven. Je doet dit door verstrekken van werkvergunningen en voorbereiden en begeleiden van werkzaamheden. Ben jij de nieuwe Werktuigkundige KPV die wij zoeken? Het betreft een functie in schaal 8.

Jouw nieuwe werk
Als Werktuigkundige KPV verstrek je werkvergunningen in naam van de Wachtingenieur. Je controleert of werkzaamheden volgens planning worden aangeboden en op volledigheid van werkvergunningen. Je verwerkt de gegevens in het automatiseringssysteem eSoms en Asset Suite. Daarnaast bereid je in deze functie , in samenwerking met de HWTK KPV, werkzaamheden voor en draag je zorg voor het vrijgeven van werk ter plaatse. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van een SW bereid je de persingen voor. Je stelt persdocumenten op en bent verantwoordelijk voor de hulpgereedschappen. Ook beheer, verzorg en verspreid je documentatie en P&ID’s. Indien nodig val je incidenteel vanuit je dagdienstpositie in als Werktuigkundige in de Wachtploeg. Wij zoeken iemand die zelfstandig, zorgvuldig en veilig werkt.

Wij vragen

  • Een afgeronde MBO opleiding AOT, Energietechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Minimaal drie jaar ervaring als Werktuigkundige in een elektriciteitscentrale;
  • Goede Kennis van Engels en Duits in woord en geschrift.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lennart du Puy (Chef KPV), 0113-356392 of Josanne van der Hart (HR Adviseur), 0113-356160.

Solliciteer direct middels een uitgebreide motivatie en CV voor 10 juli 2017.