Wij bieden
Een veelzijdige functie binnen de afdeling Voorbereiding en Vergunningen (KPV) waarin je ervoor zorgt dat de installaties van de kerncentrale én op het terrein van de kerncentrale in goede staat zijn en blijven. Je doet dit hoofdzakelijk door het voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden tijdens lopend bedrijf en splijtstofwissel voorbereiding. Ben jij de nieuwe Werkvoorbereider die wij zoeken? Het betreft een dagdienstfunctie.

Jouw nieuwe werk
Als Werkvoorbereider zorg je voor een kwalitatief correcte voorbereiding en uitvoering van de voorbereidingswerkzaamheden tijdens lopend bedrijf en ten behoeve van de splijtstofwissel. Je bereidt de werkvergunningen voor en neemt deel aan Taak Risico Analyses. Je beoordeelt alle aangeboden werkzaamheden en wijzigingen voor lopend bedrijf op uitvoerbaarheid en regelgeving en verzorgt de werkvoorbereiding voor bedrijfsvoering.  Als Werkvoorbereider zorg je dat instructies voor het vrijgeven van werkzaamheden actueel zijn en dat de uitvoerende wachtploegen vlekkeloos vrijschakelingen en herkwalificaties uit kunnen voeren. Duidelijkheid en zorgvuldigheid hierin zijn belangrijk. Incidenteel coördineer en begeleid je werkzaamheden in het vergunningsverstrekkingspunt. Je verzorgt de administratieve afwikkeling van werkaanmeldingen en werkopdrachten en je ondersteunt bij het inschatten van veiligheidsrisico’s bij het voorbereiden van werkopdrachten. Wij zoeken iemand die scherp analyseert, sterk is in het plannen en organiseren van werkzaamheden en te allen tijde de voortgang bewaakt. Een psychologische test kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Wij vragen

  • Een minimaal afgeronde 2 jarige (Associated Degree) HBO opleiding AOT, REWIC HWTK of vergelijkbaar
  • Grondige kennis van veilig werken en relevante regelgeving, inclusief (B)TS
  • Kennis van de werking van (geautomatiseerde) informatieverwerkende systemen
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de procesindustrie

 
Contact Info
Voor meer informatie bel je met Lennart du Puy, Chef KPV, tel. 0113 – 356392 of Josanne van der Hart, HR Adviseur, 0113-356160.

Solliciteer direct middels motivatiebrief en CV.