Wij bieden
een fulltime functie als Bedrijfsjurist waarin je zorgdraagt voor het juridisch correct handelen door de organisatie op alle voorkomende rechtsgebieden. Het betreft een functie in klasse 12 (max. € 5.052,- bruto per maand, inschaling afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring).
 
Ben jij de Bedrijfsjurist die wij zoeken?
 
Jouw nieuwe werk
Als Bedrijfsjurist ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de organisatie vanuit de Juridische Afdeling van EPZ. Je verleent gevraagd en ongevraagd juridisch advies aan verschillende afdelingen en personen en treedt op als dagelijks aanspreekpunt binnen de organisatie voor juridische zaken. Je legt verantwoording af aan de Manager Legal. Tot je werkzaamheden behoren: het opstellen van (internationale) contracten en het (mede) voeren van onderhandelingen, advisering inzake compliance, het analyseren van EPZ-relevante wetgeving, advisering inzake privacy en het aansturen van advocaten i.v.m. het voeren van verschillende juridische procedures. Als Bedrijfsjurist ben je sterk in het effectief analyseren, je werkt uiterst zorgvuldig en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 
Wij vragen
  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede kennis van het contractrecht, vennootschapsrecht, privacywetgeving, aansprakelijkheidsrecht en arbeidsrecht. Kennis van het energierecht is een pré.
 
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. De competenties die je met name nastreeft zijn zorgvuldig adviseren, helder communiceren (zowel in geschrift als mondeling), doelgericht onderhandelen en effectief analyseren en anticiperen op situaties.
 
Meer informatie
Voor meer informatie bel je met Claire Groenewegen (a.i. Manager Legal & Compliance), tel. 0113-356151 of met Marco van Klink (Bedrijfsjurist), tel. 0113-356581
 
Jouw reactie met motivatie en CV stuur je voor 30 oktober 2018 naar vacatures@epz.nl