Ben jij de nieuwe inkoper die wij zoeken?

Wij bieden 
EPZ biedt jou een interessante baan met perspectief. Onze kerncentrale blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid. Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk: de kerncentrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft. Nog nooit vertoond, de wereld kijkt mee. 
 
EPZ is daardoor een bedrijf in ontwikkeling en altijd op zoek naar verbetering. Wij bieden je volop (technische) uitdagingen en stimuleren je om aanvullende vakgerichte opleidingen te doen. Ook jij kunt je dus blijven ontwikkelen. Hoe groter je ambitie, hoe ruimer je opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben wij een prettige, informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Mocht je van buiten Zeeland solliciteren: natuurlijk helpen wij jouw eventuele partner met het vinden van werk in onze mooie, ruime provincie. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling.
 
Jouw nieuwe werk
Als Inkoper (materialen) zorg je voor het tijdig omzetten van de Verzoeken Tot Verwerving (VTV’s) in correcte inkooporders. Contracten ten behoeve van materialen zijn up-to-date en materialen worden op het juiste moment geleverd tegen overeengekomen  condities. 
Je bent actief als voorbereider door het optimaliseren van contracten en voorraden, coderen van artikelen, marktonderzoek en evalueren van leveranciersprestaties. In deze rol denk je proactief mee in het verder verbeteren van de inkoopprocessen. Indien van toepassing verricht je ook verkoopwerkzaamheden door het bepalen van de verkoopstrategie, selecteren van afnemers, uitwerken van aanbiedingen en het voeren van onderhandelingen. Onze nieuwe Inkoper (materialen) gaat resultaatgericht te werk, adviseert op een zorgvuldige manier en is vanzelfsprekend kostenbewust
 
Wij vragen
Een afgeronde MBO-opleiding op financieel economisch gebied (bedrijfskunde, bedrijfseconomie, SPD of vergelijkbaar).
Minimaal een afgeronde opleiding NEVI-I, voorkeur voor NEVI-II (of vergelijkbaar).
Affiniteit met techniek en met name materialen (zowel mechanisch als elektrisch)
Minimaal 2 jaar werkervaring met materiaal inkoop- en logistieke informatiesystemen.
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een inkoopafdeling bij een soortgelijke organisatie.
Minimaal 5 jaar werkervaring met Office Software en inkoopsystemen.
 
Meer informatie 
Voor meer informatie bel je met Jos Weststrate, Manager Inkoop & Logistiek, tel. 0113–356149. Jouw uitgebreide reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.