Wij zoeken
Voor onze kerncentrale iemand die graag studie elektrotechniek met werk wil combineren.

Wij bieden
Een unieke kans. N.V. EPZ biedt twee kandidaten de mogelijkheid om een BBL opleiding tot MBO niveau 4 te volgen. Het betreft een traject waarbij je wordt aangesteld als hulpmonteur met doorgroei tot monteur Elektro Meet & Regel en Automatiseringstechniek.

Jouw nieuwe werk
Als Monteur Elektrotechnische Installaties ben je werkzaam in de elektro-, meet-, regel- en automatiseringstechniek. Je vervangt, onderhoudt, reviseert en repareert. Het doel van het BBL traject is dat je straks het onderhoud aan installaties (mede) gaat verzorgen. Je controleert bijvoorbeeld instrumenten op hun werking en indien nodig stel je deze bij. Je leert meet- en regeltekeningen doorgronden en bent in staat middels simulatie van opnemers meet- en regelkringen te controleren op juiste werking.

We zoeken twee kandidaten die met ingang van het nieuwe schooljaar aan de slag kunnen. Zie jij jezelf in de techniek werken, ben je leergierig en wil je je een aantal jaar binden aan één bedrijf, dan is dit een goede mogelijkheid.

De vergoeding is gelijk aan het voor de leeftijd geldende wettelijk minimumloon.

Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ramon Boonman (Chef uitvoering Elektrotechnisch Onderhoud) tel.: 0113 – 356490.

Solliciteer direct middels een motivatiebrief en CV.