Wij bieden
EPZ biedt jou een interessante baan met perspectief. Onze kerncentrale blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid. Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk: de kerncentrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft. Een unieke ervaring.

EPZ is daardoor een bedrijf in ontwikkeling en altijd op zoek naar verbetering. Wij bieden je volop (technische) uitdagingen en stimuleren je om aanvullende vakgerichte opleidingen te doen. Ook jij kunt je dus blijven ontwikkelen. Hoe groter je ambitie, hoe ruimer je opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben wij een prettige, informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden en een bovengemiddeld aantal vakantiedagen. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling. Ben jij de nieuwe Mechanische Monteur die wij zoeken?

Jouw nieuwe werk
Als Monteur Mechanisch Onderhoud voer je preventieve en storingsafhankelijke onderhoudswerkzaamheden uit aan de werktuigbouwkundige installaties van onze kerncentrale. Je doet dit altijd op een veilige en milieu-verantwoorde wijze. Bij revisies of andere grote onderhoudsprojecten houd je toezicht op een correcte uitvoering van onderhoudswerkzaamheden door externe medewerkers. Treedt er een urgente storing op, dan houd jij je hoofd koel en zorg je ervoor dat de storing wordt verholpen. Je voert je werkzaamheden uit in de centrale en in de werkplaats. Je maakt onderdeel uit van een team en werkt op een constructieve manier samen.

Wij vragen
Een afgeronde technisch MBO opleiding Werktuigbouwkunde (niveau 3 of 4) en twee jaar ervaring in het mechanisch onderhoud.
- Aanvullende relevante vakopleidingen
- Applicatieopleidingen zoals inspecteren, meten, niet-destructief onderzoek, uitlijnen en veiligheid zijn een pré.

Meer informatie
Voor meer informatie bel je met Mark den Hollander (Chef Uitvoering Mechanisch Onderhoud) tel. 0113-356231. Jouw uitgebreide reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.