Wij bieden
EPZ biedt jou een interessante baan met perspectief. Onze kerncentrale blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid. Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk: de kerncentrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft. Nog nooit vertoond, de wereld kijkt mee. 

EPZ is daardoor een bedrijf in ontwikkeling en altijd op zoek naar verbetering. Wij bieden je volop (technische) uitdagingen en stimuleren je om aanvullende vakgerichte opleidingen te doen. Ook jij kunt je dus blijven ontwikkelen. Hoe groter je ambitie, hoe ruimer je opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben wij een prettige, informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Mocht je van buiten Zeeland solliciteren: natuurlijk helpen wij jouw eventuele partner met het vinden van werk in onze mooie, ruime provincie. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling.

Ben jij de nieuwe Senior Inkoper die wij zoeken? 

Jouw nieuwe werk
Een veelzijdig functie als Senior Inkoper waarin je voor de organisatie op een zo efficiënt mogelijke manier de inkoopbehoeftes, en eventueel verkoopbehoeftes, verzorgt op het gebied van materialen. Als Senior Inkoper werk je vanuit de Total Cost of Ownership-benadering in multidisciplinaire projectteams. Dit kan zijn als projectleider of als ondersteunend specialist. Je voert de onderhandelingen met leveranciers en sluit contracten af. Daartoe ken je de markt als geen ander en snap je de behoeftes van ons bedrijf. Je levert een stevige bijdrage aan het verder professionaliseren van de inkoopdiscipline en stelt in samenwerking met de Manager Inkoop & Logistiek een strategisch jaarplan op. 

Wij vragen
- HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek;
- NEVI II of vergelijkbaar door relevante ervaring;
- Minimaal vijf jaar inkoopervaring waarvan minstens drie in een vergelijkbaar industrieel bedrijf;
- Ervaring met tactische en strategische inkoopvaardigheden;
- Ervaring met het ondersteunen bij offerteaanvragen en/of Europese aanbestedingen;
- Ervaring met contracten, service level agreements (SLA’s), garantiebepalingen en aansprakelijkheidsclausules;
- Goede beheersing in woord en geschrift van Engels. Kennis van Duits is een plus. 

Meer informatie
Voor meer informatie bel je met Jos Weststrate, Manager Inkoop & Logistiek, tel. 0113–356149. Jouw uitgebreide reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.