Ben jij de nieuwe Senior Technicus E die wij zoeken?
Wij bieden een uitdagende baan binnen de afdeling Elektrotechnisch Onderhoud (KO-E) van onze kerncentrale. Als Senior Technicus E zorg je er samen met je team voor dat de EMRA-installaties van de centrale in goede staat zijn en blijven.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan binnen de afdeling Elektrotechnisch Onderhoud (KO-E) van onze kerncentrale. Als Senior Technicus E zorg je er samen met je team voor dat de automatisering systemen van de centrale in goede staat zijn en blijven. Ben jij de Senior Technicus die wij zoeken?

Jouw nieuwe werk
Als Senior Technicus E draag je bij aan het in goede staat houden en brengen van de EMRA-installaties van de kerncentrale. Je bereidt onderhoudswerk voor en leidt de uitvoering ervan aan automatisering systeem. Het specifieke aandachtsgebied  van deze vacature betreft  automatisering.  Je hebt affiniteit met netwerk(structuren), serversystemen, databases en datahistorie. Tevens beheer je het DCS systeem en heb je kennis van programmeertalen. Je doet storings- en technische analyses en stelt werkinstructies en standaarden op.  Je beheert de onderhoudscontracten van jouw rayon en onderhoudt contacten met leveranciers. Als het nodig is verzorg je reparaties, revisies, vervangings- en modificatiewerkzaamheden. Vanzelfsprekend draai je mee in de consignatiedienst. Als Senior Technicus E ben je specialist in het vakgebied  Automatisering.

Wij vragen
• Een afgeronde technische MBO opleiding Elektro / Industriële Automatisering (of vergelijkbaar).
• Aanvullende relevante vakopleidingen op E/I-gebied.
• Twee jaar ervaring in het onderhouden van vergelijkbare systemen en installaties.
• Kennis van veldapparatuur, plc's, DCS is een pré
• Software beheer van zowel veldapparatuur  als van de bedrijfsinformatie systemen, kennis van Linux is een pré

Contact Info
Reageren op deze vacature kan t/m 18 december 2018. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ramon Boonman (Chef KO-E), T 0113-356490. Jouw uitgebreide reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.