Ben jij de Storingstechnicus die wij zoeken?

Wij bieden 
Een veelzijdige baan als Storingstechnicus / Werktuigkundige waarin je bijdraagt aan de (nucleaire) veiligheid en economische bedrijfsvoering van de kerncentrale. In de centrale ben jij de ogen van de regelzaal. Ben jij de Storingstechnicus / Werktuigkundige die wij zoeken? Het betreft een functie in schaal 8.
 
Jouw nieuwe werk 
Als Storingstechnicus / Werktuigkundige ben je onderdeel van de Wachtploeg en richt je je op het bedienen en beproeven van de EMRA-installaties en het uitvoeren van storingsonderhoud. Je loopt controlerondes en bij onderhoudswerkzaamheden schakel je de systemen vrij. Naderhand neem je ze weer in bedrijf. Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden en taxeert complexe situaties zorgvuldig. Je lost afwijkingen in het proces die zich tijdens jouw dienst voordoen zo nodig zelfstandig op. Je ziet toe op de naleving van de strikte (veiligheids)procedures die gelden op de EMRA-installaties en je kunt goed omgaan met de bevoegdheden die daar bij horen. Je bent initiatiefrijk en je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van zowel de centrale als van je collega’s.  Natuurlijk ben je nog niet uitgeleerd en volg je de specifieke (interne) opleidingen. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.  
 
Wij vragen 
  • Een afgeronde technische MBO opleiding (niveau 4) richting Elektro, in combinatie met (of de bereidheid het te behalen) een afgeronde technische opleiding (Scheeps)werktuigkundige in centrales A, MBO AOT, MBO Maroff of vergelijkbaar.
  • Drie jaar relevante werkervaring in het onderhoud / de bedrijfsvoering aan vergelijkbare installaties. 
 
Meer informatie 
Vacature wordt tegelijkertijd intern en extern vacant gesteld.
Voor meer informatie bel je met Mark Brasser (Adjunct Manager Productie), 0113-356192 of Josanne Wouters (HR Adviseur), 0113-356160. Jouw reactie met motivatie en CV stuur je voor 9 november 2018 naar vacatures@epz.nl.