Wij bieden
Een veelzijdige baan als Stralingsdeskundige waarin je met je team een bijdrage levert aan een goede stralingsbescherming van mens, milieu en installatie. Om je goed op je werk voor te bereiden volg je de interne opleidingen op het gebied van nucleaire systemen, bedrijfsprocessen en methoden van onderhoud. Ben jij de Stralingdeskundige die wij zoeken? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. De functie wordt gewaardeerd in de EPZ-klasse 10: bruto salaris variërend tussen € 3.128,- en 4.081,- afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 
Jouw nieuwe werk
Als Stralingsdeskundige lever je een belangrijke bijdrage aan een goede stralings-hygiëne. Je bereidt werkzaamheden voor, maakt en evalueert dosis-schattingen en adviseert afdelingen over ALARA. Je voert storingsanalyses uit en controleert de naleving van de normen uit de vergunning. Je geeft tijdens consignatiedienst operationeel leiding aan Stralingstechnici en Stralingscontroleurs. Je zorgt voor stralingsmetingen en bent verantwoordelijk voor het kalibreren en inregelen van stralingsmeetapparatuur. Jij beoordeelt of ruimtes betreden, machines gebruikt en materialen vervoerd mogen worden. Je geeft voorlichting en instructie op stralingsbeschermingsgebied en onderhoudt contacten met alle interne afdelingen en met externe partijen. Jij spreekt collega’s aan op ongewenst gedrag en je hebt een kritische houding. Je vindt techniek leuk en je wilt je kennis en ervaring van stralingsbescherming toepassen in het werken in onze kerncentrale.

Wij vragen

  • Een afgeronde technische HBO-opleiding (bij voorkeur Natuurkunde, Chemie, WTB of Elektro).
  • Je hebt bij voorkeur Stralingsdeskundigheid niveau 3. Of je hebt niveau 4b afgerond en je bent bereid om niveau 3 binnen een jaar bij EPZ te behalen.
  • Kennis van en ervaring met stralingsmeetapparatuur en meetmethoden.
  • Je hebt 2 jaar ervaring in de stralingsbescherming (bij voorkeur binnen een industriële omgeving)
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees Lous, Chef Stralingsbescherming, telefonisch bereikbaar onder nummer 0113-356725.

Solliciteer direct middels een motivatiebrief en een CV.