EPZ heeft prima arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een goed salaris met daar bovenop een jaarlijkse bonus die gekoppeld is aan de bedrijfs- en sectorresultaten. We belonen ook bijzondere prestaties. Als je in ploegendienst werkt, krijg je een toeslag van 30%. Je reiskosten worden vergoed en als je gebruik maakt van de Westerscheldetunnel vergoeden we ook die kosten. Werk je over op een weekdag krijg je 50% toeslag en in het weekend zelfs 100%. Je kiest zelf of je hiervoor tijd of geld wilt ontvangen.

Werktijden en verlof
EPZ is een volcontinubedrijf. In het ritme van de continudienst houden we naar de laatste inzichten zoveel mogelijk rekening met het bioritme van de mens. In de dagdienst heb je meestal flexibele werktijden. Je begint tussen 7.00 en 9.30 uur en stopt tussen 15.30 en 18.00 uur. Je kunt dus zelf je ritme bepalen. Als je 40 uur per week werkt, krijg je 20 vakantiedagen per jaar. Via de Benefitshop, het digitale dashboard voor je arbeidsvoorwaarden, kun je voor alle dagen die je daarbovenop krijgt (bovenwettelijk verlof, leeftijdsverlof en ADV) bepalen of je deze in geld of vrije dagen wil. We hebben een ouderschapsverlofregeling waarbij je 70% van het minimumloon krijgt doorbetaald.
 
Verhuizen, expatriate en partnerprogramma
Als je bij ons werkt en je hebt bijvoorbeeld wacht- of storingsdienst, verwachten we dat je binnen drie kwartier op je werk kunt zijn. We hebben daarom een goede verhuiskostenregeling. Als je bij ons komt werken en je verhuist van verder weg naar de omgeving van EPZ dan kunnen we je partner helpen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Woon je in het buitenland of heb je daar lang gewerkt en kom je bij EPZ werken dan kunnen we je helpen met fiscaaltechnische en/of sociale-verzekeringszaken.